Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă friptură de porc gătită lent în bere la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teo's Kitchen

Rețetă friptură de porc gătită lent în bere la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teos Kitchen
Rețetă friptură de porc gătită lent în bere la Slow Cooker 4.7L Digital Crock-pot by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1kg cartofi albi mici
• 3 morcovi
• 2 linguri ulei de măsline
• Sare și piper
• o bucată 1.5kg carne de porc (coasta lunga cu șorici)
• 3 linguri mix condimente pentru porc
• 2 fire cârnat de casa afumat
• 6 căței usturoi
• 2 linguriță piper mozaic boabe
• 4 linguri miere
• 500ml bere blondă

Descriere

O rețetă deliciosă, friptură de porc gătită lent în bere, pentru întreaga familie.

Mod de preparare

1. Spășalați cartofii foarte bine cu o perie, nu îi curățați de coaja și îi tăiați în sferturi.

2. Curățați morcovii și îi tăiați bucăți mari. 

3. Stropiți legumele cu ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper.

4. Crestați foarte bine carnea de porc, daca folosiți carne cu șorici, crestați inclusive șoriciul.

5. Condimentați foarte bine carnea, pe toate părțile, masând-o foarte bine. 

6. Puneți legumele în vas, deasupra puneți bucata de carne și bucățile de cârnați. 

7. Puneți și usturoiul și piperul boabe. 

8. Ungeți carnea cu miere, cu ajutorul unei pensule de patiserie. 

9. Turnați în vas cei 500ml bere.

10 Setați aparatul pe HIGH timp de 4.5 ore.

11. Carnea nu trebuie urmărită, nici întoarsă, nici nu trebuie să adaugați extra lichid. 

12. Din când în când, ungeți carnea cu extra miere, pentru o crustă delicioasă!

La finalul timpul de coacere, aparatul intră automat în modul KEEP WARM și păstrează mâncarea la temperatura optima pentru servire, timp de până la 6 ore.