Reteta Ciorba de post cu dovlecei si orez
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 1 ceapa |
| • 1 morcov |
| • 1 dovlecel |
| • 1 zucchini |
| • 1 pastarnac |
| • ½ telina mica |
| • 1 ardei gras rosu |
| • 50 g orez |
| • 1 cana cu bors |
| • 1 cana cu suc de rosii |
| • sare dupa gust |
| • patrunjel verde tocat |
Mod de preparare
- Toaca cubulete ceapa, morcovul, pastarnacul, telina si ardeiul gras.
- Dovlecelul toaca-l cuburi.
- Pune-le pe toate in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 5.7 l Digital, adauga orezul si sare dupa gust.
- Pune 3 litri de apa si seteaza modul High pentru 4 ore.
- La final adauga borsul si sucul de rosii si seteaza modul High pentru inca 1 ora.
- Cand programul s-a terminat presara deasupra patrunjel proaspat tocat.
