Rețetă de saramură de crap pregătită la slow cookerul Crock-Pot 5.7L Digital
 
        Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h:30m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • crap Romanesc – 1,5 kg | 
| • ardei kapia (rosii) – 2 buc. | 
| • ardei kapia (verzi) – 2 buc. | 
| • rosii – 5 buc. | 
| • ceapa verde – 2 legaturi | 
| • ceapa alba – 1 buc. | 
| • patrunjel – 1 legatura | 
| • marar – 1 legatura | 
| • usturoi – 5-6 catei | 
| • ulei – 1 lingura | 
| • cimbru proaspat – 3 crengute | 
| • foi de dafin | 
| • ardei iute – 1 buc. | 
| • apa fiarta – 1,2 L | 
| • sare si piper dupa gust | 
Descriere
                    Dacă ai poftă de o saramură de crap lasă slow cookerul Crock-Pot 5.7L Digital să o prepare în locul tău! Urmărește rețeta și prepară cea mai delicioasă rețetă!                
                
                        Mod de preparare
- Curăță peștele de solzi, eviscerează-l și opțional, îl poți fileta
- Pun sare pe plită și la 2 minute după ce s-a încins sarea, adaugăti peștele, rumenindu-l pe ambele părți
- Când iei peștele de pe plită, adaugă legumele (ardeii kapia roșii, verzi, ardeiul iute și roșiile) – fără să speli plita
- Introdu peștele in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital împreună cu ceapa albă tăiată cuburi, usturoiul și ceapa verde tăiată mărunt
- După ce ai copt legumele, adaugă o folie de plastic peste ele și las-o acolo timp de 5-10 minute până poți scoate pielițele cu ușurință – nu le decoji sub apă rece întrucât își vor pierde foarte mult din aromă
- Tot în slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital adăugați legumele și uleiul – adaugă ardei iute după gust
- Pune apa la încălzit într-un ibric și în momentul în care a dat în clocot, adaug-o în Crock-Pot
- Taie verdeața mărunt și adaug-o și pe aceasta în slow cooker alături de sare, piper, cimbru și dafin
- Setează pe modul de gătire High și într-o oră și jumătate vei savura o saramură de crap foarte gustoasă
 
            
 
                 
             
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
				 
                 
                 
     
     
    