Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă de saramură de crap pregătită la slow cookerul Crock-Pot 5.7L Digital

Rețetă de saramură de crap pregătită la slow cookerul Crock-Pot 5.7L Digital
Rețetă de saramură de crap pregătită la slow cookerul Crock-Pot 5.7L Digital

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

1h:30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• crap Romanesc – 1,5 kg
• ardei kapia (rosii) – 2 buc.
• ardei kapia (verzi) – 2 buc.
• rosii – 5 buc.
• ceapa verde – 2 legaturi
• ceapa alba – 1 buc.
• patrunjel – 1 legatura
• marar – 1 legatura
• usturoi – 5-6 catei
• ulei – 1 lingura
• cimbru proaspat – 3 crengute
• foi de dafin
• ardei iute – 1 buc.
• apa fiarta – 1,2 L
• sare si piper dupa gust

Descriere

Dacă ai poftă de o saramură de crap lasă slow cookerul Crock-Pot 5.7L Digital să o prepare în locul tău! Urmărește rețeta și prepară cea mai delicioasă rețetă!

Mod de preparare

  • Curăță peștele de solzi, eviscerează-l și opțional, îl poți fileta
  • Pun sare pe plită și la 2 minute după ce s-a încins sarea, adaugăti peștele, rumenindu-l pe ambele părți
  • Când iei peștele de pe plită, adaugă legumele (ardeii kapia roșii, verzi, ardeiul iute și roșiile) – fără să speli plita
  • Introdu peștele in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital împreună cu ceapa albă tăiată cuburi, usturoiul și ceapa verde tăiată mărunt
  • După ce ai copt legumele, adaugă o folie de plastic peste ele și las-o acolo timp de 5-10 minute până poți scoate pielițele cu ușurință – nu le decoji sub apă rece întrucât își vor pierde foarte mult din aromă 
  • Tot în slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital adăugați legumele și uleiul – adaugă ardei iute după gust
  • Pune apa la încălzit într-un ibric și în momentul în care a dat în clocot, adaug-o în Crock-Pot
  • Taie verdeața mărunt și adaug-o și pe aceasta în slow cooker alături de sare, piper, cimbru și dafin
  • Setează pe modul de gătire High și într-o oră și jumătate vei savura o saramură de crap foarte gustoasă