Reteta linte cu legume si condimente indiene, made by Raw Chef Ligia Pop
Porții
5
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Linte rosie uscata – 500 gr. |
| • Dovleac placintar razuit – ½ kg |
| • Ardei kapia – 2 buc. |
| • Morcovi razuiti – 2 buc. |
| • Radacina patrunjel razuita fin – 2 buc. |
|
Mix de condimente: coriandru, marar, cimbru, piper, usturoi – 10 gr. |
| • Ceapa mare tocata fin – 1 buc. |
| • Usturoi zdrobit – 5 catei |
| • Chimen macinat fin – 10 gr. |
| • Turmeric – 10 gr. |
| • Condiment indian Garam Masala – 20 gr. |
| • Lapte de cocos din conserva sau proaspat – 200 ml |
| • Suc de rosii – 250 ml |
| • Apa filtrata – 500 ml |
| • Sare neiodata – dupa gust |
Mod de preparare
• adaugati ingredientele in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, amestecati-le bine si apoi setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore si 30 de minute.
Pofta buna!
Pofta buna!
