Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Iahnie de fasole de post

Reteta - Iahnie de fasole de post
Reteta - Iahnie de fasole de post

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Fasole cu bob urias la conserva – 800 gr.
• Morcovi – 3 buc.
• Ardei kapia – 2 buc.
• Foi de dafin – 3 frunze
• Marar – 1 legatura
• Usturoi – 1/2 capatana
• Bulion – 2 linguri
• Ceapa – 2 buc. mai mari
• Chimen macinat – 2 lingurite
• Coriandru macinat – 1 lingurita
• Boia de ardei dulce – 1 lingurita
• Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• morcovii si ardeii se taie cuburi (ardeii putin mai mari decat morcovii)
• usturoiul si cepele se toaca marunt
• adaugati legumele impreuna cu uleiul, foile de dafin, boia, bulion, sare si piper in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati timpul de 3 ore si 30 minute si modul de gatire ''High''
• cand legumele sunt aproape fierte (dupa cca 3 ore - timpul variaza in functie de cat de mari le-ati taiat) adaugati fasolea, mararul, chimenul si coriandrul si puneti capacul
• cu cateva minute inainte de a servi, asezonati cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!