Curry de legume și năut
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Morcovi – 2 buc. |
| • Ardei gras rosu – 1 buc. |
| • Ardei gras verde – 1 buc. |
| • Ardei gras galben – 1 buc. |
| • Fasole verde congelata – 70 gr. |
| • Spanac congelat cu usturoi – 150 gr. |
| • Usturoi – 4 catei |
| • Ceapa alba – 1 buc. |
| • Cartofi – 2 buc. |
| • Ghimbir proaspat ras – 1 varf de cutit |
| • Coaja de lamaie rasa – 1/2 lingurita |
| • Naut fiert boabe – 200 gr. |
| • Lapte de cocos – 100 ml |
| • Praf de curry – 3 lingurite |
| • Turmeric – 1 lingurita |
| • Boia iute – 1/2 lingurita |
| • Apa – 150 ml |
| • Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete
• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii si morcovii
• taiati ceapa si usturoiul cubulete micute
• adaugati morcovii, cartofii, ardeii, ceapa, usturoiul, ghimbirul, coaja de lamaie, praful de curry, turmeric, boia, sare, piper, apa in slow cooker si setati pe modul de gatire ''High''
• lasati la gatit cca 2 ore si 45 minute si adaugati nautul, fasolea verde, laptele de cocos si reasezonati cu sare si piper
• opriti dupa 3 ore si 45 minute si savurati alaturi de o portie de orez sau cous cous.
Pofta buna!
• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii si morcovii
• taiati ceapa si usturoiul cubulete micute
• adaugati morcovii, cartofii, ardeii, ceapa, usturoiul, ghimbirul, coaja de lamaie, praful de curry, turmeric, boia, sare, piper, apa in slow cooker si setati pe modul de gatire ''High''
• lasati la gatit cca 2 ore si 45 minute si adaugati nautul, fasolea verde, laptele de cocos si reasezonati cu sare si piper
• opriti dupa 3 ore si 45 minute si savurati alaturi de o portie de orez sau cous cous.
Pofta buna!
