Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta curry de legume si naut

Reteta curry de legume si naut
Reteta curry de legume si naut

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Morcovi – 2 buc.
• Ardei gras rosu – 1 buc.
• Ardei gras verde – 1 buc.
• Ardei gras galben – 1 buc.
• Fasole verde congelata – 70 gr.
• Spanac congelat cu usturoi – 150 gr.
• Usturoi – 4 catei
• Ceapa alba – 1 buc.
• Cartofi – 2 buc.
• Ghimbir proaspat ras – 1 varf de cutit
• Coaja de lamaie rasa – 1/2 lingurita
• Naut fiert boabe – 200 gr.
• Lapte de cocos – 100 ml
• Praf de curry – 3 lingurite
• Turmeric – 1 lingurita
• Boia iute – 1/2 lingurita
• Apa – 150 ml
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete
• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii si morcovii
• taiati ceapa si usturoiul cubulete micute
• adaugati morcovii, cartofii, ardeii, ceapa, usturoiul, ghimbirul, coaja de lamaie, praful de curry, turmeric, boia, sare, piper, apa in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox si setati pe modul de gatire ''High''
• lasati la gatit cca 2 ore si 45 minute si adaugati nautul, fasolea verde, laptele de cocos si reasezonati cu sare si piper
• opriti dupa 3 ore si 45 minute si savurati alaturi de o portie de orez sau cous cous.

Pofta buna!