Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Ciuperci în sos de unt și usturoi la Slow Cooker Crock-Pot 4.7 l Digital by Lecturi si Arome

Ciuperci în sos de unt și usturoi la Slow Cooker Crock-Pot 4.7 l Digital by Lecturi si Arome
Ciuperci în sos de unt și usturoi la Slow Cooker Crock-Pot 4.7 l Digital by Lecturi si Arome Ciuperci în sos de unt și usturoi la Slow Cooker Crock-Pot 4.7 l Digital by Lecturi si Arome Ciuperci în sos de unt și usturoi la Slow Cooker Crock-Pot 4.7 l Digital by Lecturi si Arome

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

1h:30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 500 grame de ciuperci tip Champignon
• 75 de grame de unt
• o jumătate de căpățână de usturoi
• un sfert de linguriță cu sare
• o lingură cu amidon
• câteva fire de pătrunjel tocat

Descriere

Lecturi si Arome iti arate cat este de usor sa pregatesti cele mai delicioase ciuperci in sos de unt si usturoi cu ajutorul Slow Cookerului Crock-Pot 4.7L Digital!

Mod de preparare

  • Curata ciupercile si, daca sunt micute, lasa-le intregi, iar daca sunt marisoare, taie-le in doua sau chiar 3 pe lungime
  • Curata si usturoiul si toaca-l sau piseaza-l marunt
  • Pune in vasul slow cookerului Crock-Pot ciupercile, adauga sarea si untul (topit, sau macar la temperatura camerei)
  • Amesteca, pune capacul, seteaza functia HIGH si timpul de 1.5 ore
  • Dupa o ora, adica cu jumatate de ora inainte de a expira timpul setat, ridica capacul, adauga amidonul si patrunjelul, amesteca, pune capacul la loc si lasa sa treaca si timpul ramas
  • Serveste ciupercile calde ca si garnitura sau, de ce nu, ca si fel principal!

Pofta buna!