Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Ardei umpluți de post cu orez și legume

Ardei umpluți de post cu orez și legume
Ardei umpluți de post cu orez și legume

Porții

5

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Ardei grasi – 5 buc.
• Morcovi – 2 buc.
• Ceapa – 2 buc.
• Ciuperci Champignon – 4 buc.
• Orez – 100 gr.
• Felii de rosii – 5 buc.
• Suc de rosii – 350 ml
• Sare, piper – dupa gust
• Boia dulce – 1 lingurita
• Verdeata tocata – 2 linguri
• Cimbru proaspat – 2 crengute

Mod de preparare

• amestecati intr-un bol ceapa taiata cubulete, morcovii rasi, ciupercile taiate cubulete si orezul spalat in mai multe ape
• condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati boia dulce si verdeata tocata
• omogenizati bine compozitia
• taiati si decupati cotoarele ardeilor grasi si apoi ii umpleti cu compozitie
• la final puneti deasupra un capacel dintr-o felie de rosie
• in vasul de la slow cooker puneti putin suc de rosii si crengutele de cimbru proaspat, apoi asezati ardeii umpluti, cu capacelul in sus
• turnati deasupra restul de suc de rosii si completati cu apa 3/4 din capacitatea vasului
• setati slow cooker pe modul de gatire ''High'' pentru 5 ore
• la final presarati verdeata tocata marunt.

Pofta buna!