Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Supa minestrone de post

Reteta - Supa minestrone de post
Reteta - Supa minestrone de post

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Morcovi – 2 - 3 buc.
• Cartofi – 3 buc.
• Telina apio – 2 ramuri
• Rosii – 4 - 5 buc.
• Ceapa alba/salota – 1 buc.
• Usturoi – 3 - 4 catei
• Fasole rosie (kidney) – 1 cutie mica
• Fasole alba bob mare in sos tomat – 1/2 cutie mica
• Suc de rosii calitativ – 250 ml
• Oregano proaspat – 6 - 7 frunze
• Foi de dafin – 3 - 4 buc.
• Dovlecei – 2 buc.
• Paste tubulare mici (ditalini dar daca nu aveti puteti folosi si penne)
• Fasole verde congelata – 80 - 100 gr.
• Busuioc proaspat – 4 - 5 frunze
• Apa sau zeama de la supa de legume – 1,2 L
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• curatati si taiati morcovii si cartofii cuburi potrivite, de aceeasi dimensiune
• curatati si taiati ceapa si telina Apio cubulete mai mici
• turnati apa fiarta peste rosii, curatati-le pielita si tocati-le marunt
• taiati usturoiul marunt
• tocati frunzele de oregano si busuioc 
• adaugati morcovii, cartofii, ceapa, telina, rosiile si usturoiul, impreuna cu foile de dafin, de oregano si busuioc, sucul de rosii, apa (sau supa de legume), sarea si piperul in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• puneti capacul si setati pe modul de gatire ''Low'' si timpul 6 - 8 ore (timpul poate varia in functie de nivelul de lichid din slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital (depinde foarte mult de lichidul pe care-l vor lasa si legumele) 
• taiati dovleceii pe lungime si scoateti-le miezul cu o lingurita (acolo se retine foarte multa apa)
• taiati-i apoi cubulete potrivite
• dupa incheierea programului, adaugati dovleceii, fasolea verde congelata, fasolea rosie (kidney), fasolea alba si pastele
• mutati pe modul de gatire ''High'' si timpul 15 minute, gatiti pana cand pastele devin moi
• gustati si reasezonati daca este cazul.

Pofta buna!