Reteta Ciorba de peste
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 500 g peste proaspat (biban) |
| • 1 ceapa |
| • 1 morcov |
| • 1 ardei kapia |
| • 1 tija de telina apio |
| • 1 pastarnac |
| • 30 g orez spalat |
| • 1 cana suc de rosii |
| • zeama de la o lamaie |
| • sare |
| • 2 linguri ulei de masline |
| • marar proaspat |
Mod de preparare
- Curata bine pestii de solzi, eviscereaza-i, spala-i si apoi taie-i bucati potrivite.
- Toaca cubulete toate legumele si spala orezul in mai multe ape.
- Pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital legumele si orezul, adauga 2 litri de apa, pune capacul.
- Seteaza modul High pentru 3 ore.
- Cand programul sa terminat adauga in ciorba pestele si sucul de rosii si seteaza din nou modul High pentru 1 ora si jumatate.
- La final pune zeama de lamaie si mararul tocat.
