Rețetă ciorbă de afumatură la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete
Porții
10
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • 1 kg oase afumate |
| • 1 ceapă mare, albă |
| • 1 păstârnac mare |
| • 1 țelină mare |
| • 2 morcovi |
| • 1 ardei gras |
| • 1 ardei capia |
| • apă sau supă de legume |
| • 250 ml borș |
| • 150 gr.tăiței |
| • câteva fire de leuștean |
| • 3 l apă/supă de legume |
Descriere
Încearcă această rețetă simplă de ciorbă de afumatură acrită cu borș pregătită de Carte de rețete la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot, perfectă pentru anotimpul rece! Mai jos pașii!
Mod de preparare
- Legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe
- Oasele afumate se pun în vasul slow cooker-ului Crock Pot. Se pot lăsa și întregi, deoarece vasul este foarte încăpător sau se pot porționa
- Se adaugă legumele tăiate. Opțional, acestea pot fi călite în prealabil
- Se adaugă apă sau supă de legume și sare, după gust
- Se pune capacul vasului și se conectează la o sursă de curent
- Slow Cooker-ul Crock Pot se setează pe HIGH, pentru 3 ore
- Capacul nu se ridică în timpul preparării
- Daca alegi să faci ciorbă cu tăiței, în acest timp îi poți fierbe după instrucțiunile de pe pachet sau pregăti tăițeii de casă din 2 ouă și 200 g făină
- Când a expirat timpul, se adaugă borșul și leușteanul tăiat mărunt. Borș se pune în funcție de cât de acru este.
- Tăițeii se pot adăuga în vasul Crock Pot-ului sau se pot pune direct în farfurie
Preparat cu
-300lei
Crock-Pot
Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot
Ideal pentru 10 persoane
Funcție de păstrare la cald
Vas ceramic detașabil
• in stoc
PRP: 599,99lei
299,99lei
