Ciorbă de post cu legume și grâu
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Cartofi – 1 buc. |
| • Praz – 1 fir subtire |
| • Morcovi – 2 buc. |
| • Fenicul – 1/2 bulb |
| • Ciuperci champignon – 4 buc. |
| • Tije de telina – 2 buc. |
| • Usturoi – 2 catei |
| • Grau prefiert – 50 gr. |
| • Sare si piper – dupa gust |
| • Cimbru proaspat – o crenguta |
| • Zeama de lamaie – 2 linguri |
| • Apa – 400 ml |
Mod de preparare
• curatati si spalati legumele
• taiati cartofii in cuburi mari, prazul, tijele de telina si morcovii in rondele, feniculul julien, usturoiul in felii subtiri si ciupercile cu tot cu codita in felii mai groase
• adaugati legumele in slow cooker, puneti uleiul, zeama de lamaie si condimentati dupa gust
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• dupa 4 ore adaugati graul prefiert si lasati sa fiarba in continuare inca 30 de minute.
Pofta buna!
• taiati cartofii in cuburi mari, prazul, tijele de telina si morcovii in rondele, feniculul julien, usturoiul in felii subtiri si ciupercile cu tot cu codita in felii mai groase
• adaugati legumele in slow cooker, puneti uleiul, zeama de lamaie si condimentati dupa gust
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• dupa 4 ore adaugati graul prefiert si lasati sa fiarba in continuare inca 30 de minute.
Pofta buna!
