Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Bogracs Gulyas

Bogracs Gulyas
Bogracs Gulyas

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

10h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de porc – 500 gr.
• Pulpa de vita – 500 gr.
• Morcovi – 3 buc.
• Cartofi – 3 buc.
• Telina – 1/4 buc.
• Ardei grasi multicolori – 1 buc. verde, 1 buc. rosu, 1 buc. galben
• Boia dulce – 2 linguri
• Pasta de ardei – 1 lingurita
• Crema de gulyás iute – 1/4 borcan mic
• Crema de gulyás dulce – 1 borcan mic
• Chimen macinat – 1½ lingura
• Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri
• Ceapa – 2 buc.
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• fasonati carnea de porc si cea de vita si taiati-o cuburi
• taiati morcovii, telina, ardeii si cartofii cuburi
• taiati ceapa cuburi mici
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High" si caliti inainte ceapa in acesta
• adaugati chimen si boia, apoi adaugati ambele tipuri de carne
• asezonati cu sare si piper dupa gust
• cand carnea a inceput sa prinda culoare, adaugati putina apa cat sa le acopere (sau supa de vita daca aveti)
• cand carnea este semifiarta, adaugati cartofii, morcovii si telina
• adaugati apoi cremele de gulyás si pasta de ardei
• adaugati la scurt timp si ardeii multicolori
• acoperiti cu apa sau supa de vita, puneti capacul si lasati sa fiarba, consistenta sa trebuie sa fie ca de o supa mai groasa
• verificati atat legumele, cat si carnea cu o furculita, pentru a vedea daca au fiert corespunzator iar in momentul in care textura lichidului este una de supa groasa, atunci putem spune ca preparatul este gata (cca. 8 - 10 ore, in functie de volumul de lichid din slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital).

Pofta buna!