Bogracs Gulyas
Porții
4
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
10h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Pulpa de porc – 500 gr. |
| • Pulpa de vita – 500 gr. |
| • Morcovi – 3 buc. |
| • Cartofi – 3 buc. |
| • Telina – 1/4 buc. |
| • Ardei grasi multicolori – 1 buc. verde, 1 buc. rosu, 1 buc. galben |
| • Boia dulce – 2 linguri |
| • Pasta de ardei – 1 lingurita |
| • Crema de gulyás iute – 1/4 borcan mic |
| • Crema de gulyás dulce – 1 borcan mic |
| • Chimen macinat – 1½ lingura |
| • Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri |
| • Ceapa – 2 buc. |
| • Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• fasonati carnea de porc si cea de vita si taiati-o cuburi
• taiati morcovii, telina, ardeii si cartofii cuburi
• taiati ceapa cuburi mici
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High" si caliti inainte ceapa in acesta
• adaugati chimen si boia, apoi adaugati ambele tipuri de carne
• asezonati cu sare si piper dupa gust
• cand carnea a inceput sa prinda culoare, adaugati putina apa cat sa le acopere (sau supa de vita daca aveti)
• cand carnea este semifiarta, adaugati cartofii, morcovii si telina
• adaugati apoi cremele de gulyás si pasta de ardei
• adaugati la scurt timp si ardeii multicolori
• acoperiti cu apa sau supa de vita, puneti capacul si lasati sa fiarba, consistenta sa trebuie sa fie ca de o supa mai groasa
• verificati atat legumele, cat si carnea cu o furculita, pentru a vedea daca au fiert corespunzator iar in momentul in care textura lichidului este una de supa groasa, atunci putem spune ca preparatul este gata (cca. 8 - 10 ore, in functie de volumul de lichid din slow cooker).
Pofta buna!
• taiati morcovii, telina, ardeii si cartofii cuburi
• taiati ceapa cuburi mici
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High" si caliti inainte ceapa in acesta
• adaugati chimen si boia, apoi adaugati ambele tipuri de carne
• asezonati cu sare si piper dupa gust
• cand carnea a inceput sa prinda culoare, adaugati putina apa cat sa le acopere (sau supa de vita daca aveti)
• cand carnea este semifiarta, adaugati cartofii, morcovii si telina
• adaugati apoi cremele de gulyás si pasta de ardei
• adaugati la scurt timp si ardeii multicolori
• acoperiti cu apa sau supa de vita, puneti capacul si lasati sa fiarba, consistenta sa trebuie sa fie ca de o supa mai groasa
• verificati atat legumele, cat si carnea cu o furculita, pentru a vedea daca au fiert corespunzator iar in momentul in care textura lichidului este una de supa groasa, atunci putem spune ca preparatul este gata (cca. 8 - 10 ore, in functie de volumul de lichid din slow cooker).
Pofta buna!
