Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

Reteta rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata
Reteta rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Ceafa de porc – cca 1,3 kg
• Carne tocata (amestec porc+vita) – 400 - 500 gr.
• Cimbru – 2 lingurite
• Piper – ½ lingurita
• Marar – ½ legatura
• Patrunjel – ½ legatura
• Usturoi macinat – 1 lingurita
• Ceapa – 1 buc.
• Vin rosu 50 ml
• Apa – 50 ml
• Ulei de masline – 1 lingura
• Sare – dupa gust

Mod de preparare

• introduceti carnea tocata intr-un bol
• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea
• tocati mararul si patrunjelul marunt si adaugati-le si pe acestea in carne
• asezonati bine carnea cu sare, piper, cimbru si usturoi macinat
• cu ajutorul unui cutit, desfaceti bucata de ceafa pe jumatate (pe lungime), acoperiti-o cu un strat de folie de plastic si bateti-o cu un ciocan de carne ca sa o mai subtiati – atentie sa nu o rupeti
• puneti carnea tocata in centrul acesteia si intindeti-o uniform pe toata suprafata sa
• rulati carnea strans si legati-o din 3 in 3 cm cu papiota culinara
• taiati-o pe jumatate si introduceti ambele bucati in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• adaugati apa, vinul rosu si uleiul de masline peste
• porniti slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de expirarea timpului, asezonati cu sare si piper
• optional, o puteti sota pe plita direct in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté, pentru a-i conferi o nuanta brun-aurie.

Pofta buna!