Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta prajitura de toamna, made by Carmen Bruma

Reteta prajitura de toamna, made by Carmen Bruma
Reteta prajitura de toamna, made by Carmen Bruma

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Gutui - 150 gr.
• Dovleac - 190 gr.
• Mere - 120 gr.
• Unt - 10 gr.
• Caju - 2 linguri
• Stafide - 2 linguri
• Sare - un praf
• Vanilie - 2 lingurite
• Faina - 100 gr.
• Lapte - 250 ml
• Oua – 3 buc.
• Zahar brun - 6 linguri
• Coaja rasa de portocala - 2 lingurite
• Scortisoara - 1 lingurita
• Praf de copt - 1 lingurita
• Bicarbonat - 1 lingurita

Mod de preparare

• curata de coaja gutuile, dovleacul si merele, apoi da-le pe razatoarea cu ochiuri mari
• pune untul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté si pune-l pe foc sa se topeasca. Adauga fructele date pe razatoare si lasa-le sa se inmoaie 5 minute. Adauga stafidele si caju. Ia vasul de pe foc si lasa-l deoparte
• amesteca intr-un bol ingredientele uscate: faina, un praf de sare, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul
• amesteca separat ouale cu zaharul, vanilia, coaja de portocala si laptele
• pune ingredientele uscate peste cele lichide si omogenizeaza cu un tel pana obtii un aluat omogen, ca de clatite
• toarna aluatul peste fructele din slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté, pune vasul in aparat si seteaza pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 1 ora si jumatate
• imbraca capacul cu un prosop curat de bucatarie si pune-l deasupra. Astfel, aburii formati in timpul coacerii nu se vor scurge in prajitura
• cand este gata, rastoarna prajitura pe un platou, las-o la racit si apoi decoreaz-o dupa plac.

Savureaza cu placere!