Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta budinca de paste cu branzeturi si praz

Reteta budinca de paste cu branzeturi si praz

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Pene tricolore – 300 gr.
• Ulei de masline – 4 linguri (30 ml)
• Praz – 1 fir
• Ceapa verde – 3 fire
• Vin alb – 40 ml
• Busuioc tocat – 7 - 8 frunze
• Marar – 1 legatura
• Emmentaler – 80 gr.
• Parmezan – 80 gr.
• Cascaval afumat – 100 gr.
• Smantana de gatit – 100 ml
• Oua – 3 buc.
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

• Puneti intr-o tigaie la calit in aprox. 30 ml ulei de masline prazul si ceapa verde tocate marunt
• Asezonati cu sare si piper dupa gust si turnati apoi peste ingredientele calite vinul alb
• Adaugati ingredientele intr-un bol in momentul cand s-au calit si au prins o culoare frumoasa aurie
• Puneti pastele fierte stropite cu 4 linguri de ulei de masline in bol peste ceapa si prazul calite
• Adaugati busuiocul tocat marunt, mararul, parmezan ras, emmentaler ras, parmezan ras si cascaval afumat ras pe deasupra
• Adaugati smanatana de gatit peste toate cele de mai sus si cele 3 oua si apoi amestecati usor toate ingredientele
• Asezati hartie de copt in vasul slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté, adaugati compozitia de paste din bol si puneti capacul vasului
• Setati aparatul pe modul ''Low'' si timpul de gatire 2 ore
• Taiati budinca si serviti cu placere.

Pofta buna!