Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta- Lasagna cu spanac si ricotta

Reteta- Lasagna cu spanac si ricotta

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 150 g foi de lasagna
• 2 catei de usturoi
• 500 g spanac congelat
• 50 g parmezan ras
• 200 g ricotta
• 1 ou
• sare si piper dupa gust
• ¼ lingurita nucsoara rasa
• 400 ml rosii in bulion
• 4-5 frunze busuioc proaspat
• 2 linguri ulei de masline
• plus 2-3 linguri de parmezan ras deasupra

Mod de preparare

  • Amesteca intr-un bol spanacul cu cateii de usturoi tocati fin, parmezanul ras, oul batut si ricotta.
  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa.
  • Amesteca sosul de rosii cu uleiul de masline, busuiocul taiat fin si condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  • In vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4.7 l pune putin sos de rosii, foi de lasagna si cateva linguri din umplutura de spanac si ricotta.
  • Repeta apoi straturile de lasagna, sos de rosii si umplutura. La final, ultimul strat este de foi de lasagna, sos de rosii si parmezan ras deasupra.
  • Pune capacul si seteaza pe modul High pentru 3 ore.
  • Cand programul s-a terminat scoate vasul de ceramica din aparat si lasa-l sa se raceasca.
  • Cand lasagna este calduta serveste-o cu parmezan ras deasupra.
  • Pofta buna!