Pulpă de pui umplută cu legume și cașcaval
Porții
4
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
| • Pulpa de pui – 4 buc. |
| • Morcovi – 2 buc. |
| • Ardei gras – 2 buc. |
| • Masline rondele – 2 - 3 linguri |
| • Carne tocata de porc – 100 gr. |
| • Oua – 2 buc. |
| • Usturoi – 4 catei |
| • Ciuperci – 3 buc. (optional) |
| • Cascaval ras – 50 gr. |
| • Apa – 100 ml |
| • Sare si piper – dupa gust |
|
Aditional: |
| • Folie de copt, folie de aluminiu |
Mod de preparare
• dati legumele si cascavalul prin razatoare
• intr-un castron amestecati toate ingredientele
• dati pielea pulpelor la o parte, avand foarte mare grija sa nu o rupeti, asezonati in interior si umpleti-le pe fiecare cu compozitia din castron
• acoperiti pulpele si asezonati-le si la exterior
• inveliti-le pe fiecare in folie de copt, apoi in folie de aluminiu si introduceti-le in slow cooker impreuna cu apa si setati modul de gatire ''Low'' si timpul de 6 - 7 ore, pentru pulpe de dimensiuni medii. Timpul poate varia in functie de dimensiunea pulpelor.
Observatii:
• Aparatul slow cooker este optim pentru a gati astfel de preparate (umplute), intrucat permite coacerea perfecta a umpluturii si in acelasi timp exteriorul isi mentine consistenta si textura – de cele mai multe ori, cand pregatim un preparat ce contine o umplutura, riscam ca produsul final sa fie ars la exterior si negatit in centru, daca temperatura nu este reglata corect.
Pofta buna!
• intr-un castron amestecati toate ingredientele
• dati pielea pulpelor la o parte, avand foarte mare grija sa nu o rupeti, asezonati in interior si umpleti-le pe fiecare cu compozitia din castron
• acoperiti pulpele si asezonati-le si la exterior
• inveliti-le pe fiecare in folie de copt, apoi in folie de aluminiu si introduceti-le in slow cooker impreuna cu apa si setati modul de gatire ''Low'' si timpul de 6 - 7 ore, pentru pulpe de dimensiuni medii. Timpul poate varia in functie de dimensiunea pulpelor.
Observatii:
• Aparatul slow cooker este optim pentru a gati astfel de preparate (umplute), intrucat permite coacerea perfecta a umpluturii si in acelasi timp exteriorul isi mentine consistenta si textura – de cele mai multe ori, cand pregatim un preparat ce contine o umplutura, riscam ca produsul final sa fie ars la exterior si negatit in centru, daca temperatura nu este reglata corect.
Pofta buna!
