Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval

Reteta pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Reteta pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de pui – 4 buc.
• Morcovi – 2 buc.
• Ardei gras – 2 buc.
• Masline rondele – 2 - 3 linguri
• Carne tocata de porc – 100 gr.
• Oua – 2 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Ciuperci – 3 buc. (optional)
• Cascaval ras – 50 gr.
• Apa – 100 ml
• Sare si piper – dupa gust

Aditional:
• Folie de copt, folie de aluminiu

Mod de preparare

• dati legumele si cascavalul prin razatoare
• intr-un castron amestecati toate ingredientele
• dati pielea pulpelor la o parte, avand foarte mare grija sa nu o rupeti, asezonati in interior si umpleti-le pe fiecare cu compozitia din castron
• acoperiti pulpele si asezonati-le si la exterior
• inveliti-le pe fiecare in folie de copt, apoi in folie de aluminiu si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital impreuna cu apa si setati modul de gatire ''Low'' si timpul de 6 - 7 ore, pentru pulpe de dimensiuni medii. Timpul poate varia in functie de dimensiunea pulpelor.

Observatii:
• Aparatul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital este optim pentru a gati astfel de preparate (umplute), intrucat permite coacerea perfecta a umpluturii si in acelasi timp exteriorul isi mentine consistenta si textura – de cele mai multe ori, cand pregatim un preparat ce contine o umplutura, riscam ca produsul final sa fie ars la exterior si negatit in centru, daca temperatura nu este reglata corect.

Pofta buna!