Reteta - Curry de post cu legume
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Ardei gras rosu – 1 buc. |
| • Ardei gras galben – 1 buc. |
| • Ghimbir ras – 1/2 lingura |
| • Praf curry – 2 lingurite |
| • Chimion – 1 varf de cutit |
| • Pasta de curry rosu – 1 lingurita |
| • Ardei iute – 1 buc. |
| • Pahar de apa – 1/2 pahar |
| • Ceapa rosie – 1/2 buc. |
| • Mazare – 200 gr. |
| • Cartof dulce – 1 buc. |
| • Fasole rosie – 1 conserva (240 gr.) |
| • Curcuma – 1/2 lingurita |
| • Usturoi – 3 catei |
| • Lapte de cocos – 250 ml |
| • Coriandru proaspat pentru servire – 1/2 legatura |
| • Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• tocati cei doi ardei cubulete putin mai mari si cartoful dulce cubulete putin mai mici – asta pentru ca au timpi diferiti de gatire si trebuie sa se gateasca in acelasi timp – puneti-le apoi in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• tocati usturoiul, ceapa rosie si ardeiul iute marunt si puneti-le deasupra
• adaugati fasolea, mazarea, pasta de curry, praful de curry, de chimion, curcuma, sarea, piperul, laptele de cocos si apa
• amestecati-le bine si porniti slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe programul ''High'' si timpul de 4 ore
• cu 15 minute inainte de final asezonati din nou cu sare si piper
• serviti cu orez la aburi si coriandru proaspat tocat.
Pofta buna!
• tocati usturoiul, ceapa rosie si ardeiul iute marunt si puneti-le deasupra
• adaugati fasolea, mazarea, pasta de curry, praful de curry, de chimion, curcuma, sarea, piperul, laptele de cocos si apa
• amestecati-le bine si porniti slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe programul ''High'' si timpul de 4 ore
• cu 15 minute inainte de final asezonati din nou cu sare si piper
• serviti cu orez la aburi si coriandru proaspat tocat.
Pofta buna!
