Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cotlet de porc umplut

Reteta cotlet de porc umplut
Reteta cotlet de porc umplut

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Cotlet de porc – 1 buc. (500 gr.)
• Carne tocata de vita – 200 gr.
• Ceapa salota – 2 buc.
• Usturoi – 2 catei
• Patrunjel – 1/2 legatura
• Cimbru uscat – 1/2 lingurita
• Boia afumata – 12 lingurite
• Vin rosu calitativ – 40 ml
• Ulei – 1 lingura
• Apa – 40 ml
• Sare, piper alb – dupa gust

Aditional:
• Papiota culinara

Mod de preparare

• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
• tocati salota si usturoiul cubulete mici, iar patrunjelul marunt
• adaugati-le peste carnea tocata impreuna cu boiaua, sarea si piperul dupa gust
• asezonati interiorul cotletului cu sare si piper si umpleti-l cu carnea tocata
• legati-l din 3 in 3 cm cu papiota culinara
• adaugati vinul, uleiul, apa si cimbrul in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• setati modul de temperatura ''High" si lasati la gatit cca. 5 ore, fara a supraveghea aparatul, timp in care va puteti ocupa de alte activitati.

Pofta buna