Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Confit de rață cu cous cous

Confit de rață cu cous cous
Confit de rață cu cous cous

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

10h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de rata – 1 buc.
• Grasime de rata – cat sa acopere rata
• Rozmarin – 2 crengute
• Vin de Porto – 100 ml
• Usturoi – 3 catei
• Sare si piper – dupa gust
• Cous cous
• Morcov – 1 buc.
• Ciuperci – 2 buc.
• Salota – 1 buc.

Mod de preparare

• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces
• crestati foarte putin pielea ratei in 3 locuri
• adaugati-o in slow cooker si peste ea puneti vinul, rozmarinul, usturoiul si grasimea de rata
• setati slow cooker pe modul de gatire ''Low'' si lasati la gatit cu capacul pus, timp de 10 ore
• lasati cous cous-ul in apa fiarta la umflat, conform indicatiilor de pe pachet
• intre timp dati prin razatoare morcovul si taiati ciupercile cuburi mai mari
• caliti in putin ulei morcovul si ciupercile
• asezonati dupa gust si puneti apa clocotita peste, cat sa acoperiti si lasati cateva minute sa fiarba
• scurgeti zeama si adaugati si cous-cous-ul in tigaie – sotati pentru inca jumatate de minut
• serviti cu pulpa de rata.

Pofta buna!