Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Chilli con carne

Chilli con carne
Chilli con carne

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Carne tocata de vita – 700 gr.
• Fasole kidney conserva – 250 gr.
• Ardei iute – 1 buc.
• Ceapa – 2 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Boia de ardei dulce – 1 lingura
• Boia de ardei iute – 1 lingurita
• Smantana – 200 gr.
• Maghiran – 1/2 lingurita
• Suc de rosii calitativ – 200 ml
• Oregano – 2 lingurite
• Chimion – 1 varf de cutit
• Ardei kapia – 2 buc.
• Zahar – 1/2 lingurita
• Sare si piper negru – dupa gust

Extra:
• Orez cu bob lung – 250 gr.
• Nachos – 150 gr.
• Coriandru proaspat – 1/2 legatura

Mod de preparare

• tocati ardeii kapia cuburi mai mari
• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute
• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul iute, ardeii kapia, carnea, maghiranul, sucul de rosii, chimionul, zaharul, praful de boia dulce si iute, sarea si piperul in slow cooker si setati pe modul de gatire ''Low'' pentru 4 ore
• cu 25 de minute inainte de incheierea programului, adaugati fasolea rosie la conserva, scursa bine, puneti oregano si reasezonati cu sare si piper.
• atunci cand montati mancarea pe farfurii, adaugati 2 linguri de smantana la fiecare portie, tocati coriandru proaspat deasupra si serviti cu nachos si orez facut preferabil la aburi.

Pofta buna!