Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pulpe de miel in stil oriental, made by Jamila Cuisine

Reteta pulpe de miel in stil oriental, made by Jamila Cuisine

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpe mici de miel – 2 buc.
• Ceapa taiata solzisori – 2 buc.
• Ardei gras taiat bastonase – 1 buc.
• Prune uscate – 100 gr.
• Usturoi – 3 - 4 catei
• Rozmarin tocat – 1 lingura
• Stafide – 50 gr.
• Ulei de masline – 2 - 3 linguri
• Patrunjel – 1 legatura
• Sirop de rodii – 2 linguri
• Coriandru – 1 lingurita
• Ghimbir – 1 lingurita
• Boia – 1 lingurita
• Chimion – 1 lingurita
• Curcuma – 1 lingurita
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• peste pulpele de miel adaugati rozmarinul verde tocat marunt, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul si razuiti deasupra 3 catei de usturoi
• adaugati apoi 3/4 din fiecare condiment: coriandru, ghimbir, boia dulce sau iute, chimion, curcuma, sare si piper
• amestecati totul foarte bine, astfel incat fiecare bucata de carne sa fie bine acoperita de condimente, apoi lasati-o putin deoparte, cat timp va ocupati de restul ingredientelor
• adaugati in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital restul ingredientelor: ceapa, ardeiul, prunele uscate, stafidele, restul de patrunjel, razuiti un catel de usturoi, iar la final adaugati siropul de rodii si condimentele pe care le-ati pastrat mai devreme: ghimbir, coriandru, curcuma, chimion, boia, putina sare si piper; amestecati bine si adaugati si o cana cu apa
• peste legumele din slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital adaugati carnea, puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore.

Pofta buna!