Reteta tochitura de miel, vita, carnati de miel si menta
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Pulpa de miel (fara os) – 1 kg |
| • Vrabioara (vita) – 1 kg |
| • Usturoi verde – 2 legaturi |
| • Menta proaspata – 9 - 10 frunze |
| • Cimbru proaspat – 2 - 3 crengute |
| • Bulion – 300 ml |
| • Pasta de tomate – 1 lingura |
| • Boia – 1 lingurita |
| • Ardei iute – 1 buc. |
| • Pasta de ardei dulce – 1 lingura |
| • Apa – 200 ml |
| • Amidon – 1 lingura |
| • Carnati de miel subtiri mici – 1 kg |
| • Sare grunjoasa si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• taie pulpa de miel cubulete
• taie vrabioara cubulete mai mici decat pulpa de miel
• toaca usturoiul verde si ardeiul iute marunt
• toaca menta marunt
• adauga ingredientele de mai sus in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si pune peste acestea boia, pasta de ardei dulce, pasta de tomate, bulionul, apa si potriveste de sare si piper
• amesteca toate ingredientele si seteaza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, incorporeaza amidonul si asezoneaza din nou cu sare si piper, daca este cazul
• prajeste carnatii intr-o tigaie pe foc si amesteca-i si pe acestia in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• se serveste alaturi de mamaliguta si oua prajite.
Pofta buna!
• taie vrabioara cubulete mai mici decat pulpa de miel
• toaca usturoiul verde si ardeiul iute marunt
• toaca menta marunt
• adauga ingredientele de mai sus in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si pune peste acestea boia, pasta de ardei dulce, pasta de tomate, bulionul, apa si potriveste de sare si piper
• amesteca toate ingredientele si seteaza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, incorporeaza amidonul si asezoneaza din nou cu sare si piper, daca este cazul
• prajeste carnatii intr-o tigaie pe foc si amesteca-i si pe acestia in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• se serveste alaturi de mamaliguta si oua prajite.
Pofta buna!
