Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tocanita din coada de vitel, made by Jamila Cuisine

Reteta tocanita din coada de vitel, made by Jamila Cuisine
Reteta tocanita din coada de vitel, made by Jamila Cuisine

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Coada de vitel – 1 kg
• Cartofi mari – 4 buc. taiati cubulete
• Morcovi – 2 buc. taiati rondele
• Ardei gras – 1 buc. taiat cuburi mari
• Ceapa – 2 buc. taiate solzisori
• Suc de rosii – 250 gr.
• Patrunjel – 1 legatura
• Ulei – 3 linguri
• Foi de dafin – 3 buc.
• Boia – 1 lingurita
• Curcuma – 1 lingurita
• Usturoi – 3 catei
• Cimbru tocat – 1 lingura
• Sare, piper – dupa gust
• Zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

• pentru inceput, marinati coada de vitel folosind ingredientele specificate mai jos, pentru care puteti folosi caserola de marinare rapida FoodSaver impreuna cu aparatul de vidare FoodSaver
• deschideti caserola si adaugati in ea bucatile de carne peste care adaugati zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul de masline; razuiti cateii de usturoi, apoi adaugati cimbrul proaspat tocat marunt, boiaua de ardei iute sau dulce, piper si putina sare
• amestecati bine totul cu mainile, astfel incat condimentele sa fie foarte bine raspandite
• puneti capacul caserolei de marinare, conectati-o la aparatul de vidare si porniti vidarea
• lasati caserola in frigider pentru cca 15 minute si carnea va fi perfect marinata
• in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital adaugati cartofii taiati cubulete
• peste cartofi adaugati curcuma si amestecati bine
• adaugati apoi ceapa, morcovii, ardeiul gras, foile de dafin, restul de patrunjel, sare, amestecati totul si adaugati si sucul de rosii
• scoateti caserola din frigider, devidati-o si deschideti capacul
• puneti bucatile de carne peste legumele din slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si turnati si restul de marinada peste
• adaugati in vas 300 ml de apa si puneti capacul peste slow cooker
• porniti slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si setati-l pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore. In functie de carnea pe care o folositi, puteti sa mai lasati aparatul pentru inca o ora.

Pofta buna!