Reteta tocanita de organe
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Rinichi de porc – 300 gr. |
| • Ficat de porc – 300 gr. |
| • Inima de vita – 200 gr. |
| • Inima de porc – 200 gr. |
| • Cartofi – 4 buc. |
| • Morcovi – 2 buc. mai mari |
| • Foi de dafin – 3 buc. |
| • Busuioc proaspat – 5 - 6 frunze |
| • Ceapa verde – 2 legaturi |
| • Otet (pentru organe) – 1 pahar |
| • Apa rece (pentru organe) – 1 pahar |
| • Vin roze demisec calitativ – 100 ml |
| • Rosii cherry – 10 buc. |
| • Masline negre rondele – 100 gr. |
| • Ceapa rosie – 1 buc. |
| • Usturoi – 5 - 6 catei |
| • Apa fierbinte – 2 pahare |
| • Marar proaspat – 1 legatura |
| • Sare si piper negru – dupa gust |
Mod de preparare
• spalati bine rinichii de porc si lasati-i cca 30 de minute in apa rece si otet
• odata spalati bine, taiati rinichii cuburi, impreuna cu inima de vita, inima si ficatul de porc
• spalati, curatati si taiati morcovii, ceapa rosie si cartofii cuburi
• taiati ceapa, busuiocul si usturoiul marunt
• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia mararului
• amestecati, puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'', lasand sa se gateasca timp de 4 ore
• asezonati spre sfarsit
• in momentul in care carnea si legumele au fiert, tocati marar proaspat si serviti.
Pofta buna!
• odata spalati bine, taiati rinichii cuburi, impreuna cu inima de vita, inima si ficatul de porc
• spalati, curatati si taiati morcovii, ceapa rosie si cartofii cuburi
• taiati ceapa, busuiocul si usturoiul marunt
• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia mararului
• amestecati, puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'', lasand sa se gateasca timp de 4 ore
• asezonati spre sfarsit
• in momentul in care carnea si legumele au fiert, tocati marar proaspat si serviti.
Pofta buna!
