Reteta tocanita de mistret
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Pulpa de mistret – 800 gr. |
| • Pastrama de Plescoi sau pastrama afumata (berbecut) – 500 gr. |
| • Pesto alla Puttanesca (cu rosii si masline) – optional – 4 linguri |
| • Morcovi – 2 buc. mai mari |
| • Cartofi – 3 buc. |
| • Foi de dafin – 4 buc. |
| • Rosii – 3 buc. |
| • Usturoi – 5 catei |
| • Ceapa rosie – 1 buc. mai mare |
| • Ceapa verde – 1 legatura |
| • Patrunjel – 1/2 legatura |
| • Coriandru boabe – 1 lingura |
| • Zeama de portocala – 150 ml |
| • Miere – 1 lingura |
| • Apa fierbinte – 2 pahare |
| • Vin rosu demisec calitativ – 100 ml |
| • Sare si piper negru – dupa gust |
Mod de preparare
• fasonati ambele tipuri de carne (daca este cazul) si taiati-le apoi cuburi
• taiati morcovii, cartofii, rosiile si ceapa cuburi
• taiati usturoiul si ceapa verde marunt
• zdrobiti intr-un mojar boabele de coriandru
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia patrunjelului
• amestecati-le si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul ''High'' si lasati la gatit pentru aproximativ 4 ore
• odata fierte legumele si carnea, taiati patrunjel proaspat pe deasupra si serviti.
Pofta buna!
• taiati morcovii, cartofii, rosiile si ceapa cuburi
• taiati usturoiul si ceapa verde marunt
• zdrobiti intr-un mojar boabele de coriandru
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia patrunjelului
• amestecati-le si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul ''High'' si lasati la gatit pentru aproximativ 4 ore
• odata fierte legumele si carnea, taiati patrunjel proaspat pe deasupra si serviti.
Pofta buna!
