Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tocanita de mistret

Reteta tocanita de mistret
Reteta tocanita de mistret

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de mistret – 800 gr.
• Pastrama de Plescoi sau pastrama afumata (berbecut) – 500 gr.
• Pesto alla Puttanesca (cu rosii si masline) – optional – 4 linguri
• Morcovi – 2 buc. mai mari
• Cartofi – 3 buc.
• Foi de dafin – 4 buc.
• Rosii – 3 buc.
• Usturoi – 5 catei
• Ceapa rosie – 1 buc. mai mare
• Ceapa verde – 1 legatura
• Patrunjel – 1/2 legatura
• Coriandru boabe – 1 lingura
• Zeama de portocala – 150 ml
• Miere – 1 lingura
• Apa fierbinte – 2 pahare
• Vin rosu demisec calitativ – 100 ml
• Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• fasonati ambele tipuri de carne (daca este cazul) si taiati-le apoi cuburi
• taiati morcovii, cartofii, rosiile si ceapa cuburi
• taiati usturoiul si ceapa verde marunt
• zdrobiti intr-un mojar boabele de coriandru
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia patrunjelului
• amestecati-le si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul ''High'' si lasati la gatit pentru aproximativ 4 ore
• odata fierte legumele si carnea, taiati patrunjel proaspat pe deasupra si serviti.

Pofta buna!