Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta paste cu verdeturi si branza

Reteta paste cu verdeturi si branza
Reteta paste cu verdeturi si branza

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Pene tricolore – 200 gr.
• Ulei de masline – 3 linguri (20 ml)
• Praz – 1 fir
• Ceapa verde – 2 fire
• Vin alb – 30 ml
• Busuioc tocat – 5-6 frunze
• Marar – 1 legatura
• Emmentaler – 50 gr.
• Parmezan – 50 gr.
• Cascaval afumat – 50 gr.
• Smantana de gatit – 75 ml
• Oua – 2 buc.
• Sare, piper – dupa gust

Descriere

Puneti in vasul detasabil la calit in aprox. 20 ml ulei de masline
prazul si ceapa verde tocate marunt


Asezonati cu sare si piper dupa gust si turnati apoi peste
ingredientele calite vinul alb


Adaugati ingredientele intr-un bol in momentul cand s-au calit si
au prins o culoare frumoasa aurie


Puneti pastele fierte stropite cu 3 linguri de ulei de masline in bol
peste ceapa si prazul calite


Adaugati busuiocul tocat marunt, mararul, parmezan ras, emmentaler
ras, parmesan ras si cascaval afumat ras pe deasupra


Adaugati smanatana de gatit peste toate cele de mai sus si cele 2
oua si apoi amestecati usor toate ingredientele


Adaugati compozitia de paste din vasul DuraCeramic si puneti
capacul vasului


Setati aparatul pe modul Low si timpul de gatire 2 ore

Taiati budinca si serviti cu placere.

Mod de preparare