Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteță paste cu verdețuri și brânză

Reteță paste cu verdețuri și brânză
Reteță paste cu verdețuri și brânză

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Pene tricolore – 200 gr.
• Ulei de măsline – 3 linguri (20 ml)
• Praz – 1 fir
• Ceapă verde – 2 fire
• Vin alb – 30 ml
• Busuioc tocat – 5-6 frunze
• Mărar – 1 legatură
• Emmentaler – 50 gr.
• Parmezan – 50 gr.
• Cașcaval afumat – 50 gr.
• Smântână de gătit – 75 ml
• Ouă – 2 buc.
• Sare, piper – după gust

Descriere

1. Puneți în vasul detașabil la călit, în aprox. 20 ml ulei de măsline, prazul și ceapă verde tocate mărunt;

2. Asezonați cu sare și piper după gust și turnați apoi peste ingredientele călite vinul alb;

3. Adăugați ingredientele într-un bol în momentul când s-au călit și au prins o culoare frumoasă aurie;

4. Puneți pastele fierte stropite cu 3 linguri de ulei de măsline în bol peste ceapă și prazul călite;

5. Adăugați busuiocul tocat mărunt, mărarul, parmezan ras, emmentaler ras, parmesan ras și cașcaval afumat ras pe deasupra;

6. Adăugați smântâna de gătit peste toate cele de mai sus și cele 2 ouă și apoi amestecați ușor toate ingredientele;

7. Adăugați compoziția de paste din vasul DuraCeramic și puneți capacul vasului;

8. Setați aparatul pe modul Low și timpul de gătire 2 ore;

9. Tăiați budinca și serviți cu plăcere.


Mod de preparare