Reteta paste cu verdeturi si branza
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Pene tricolore – 200 gr. |
• Ulei de masline – 3 linguri (20 ml) |
• Praz – 1 fir |
• Ceapa verde – 2 fire |
• Vin alb – 30 ml |
• Busuioc tocat – 5-6 frunze |
• Marar – 1 legatura |
• Emmentaler – 50 gr. |
• Parmezan – 50 gr. |
• Cascaval afumat – 50 gr. |
• Smantana de gatit – 75 ml |
• Oua – 2 buc. |
• Sare, piper – dupa gust |
Descriere
Puneti in vasul detasabil la calit in aprox. 20 ml ulei de masline
prazul si ceapa verde tocate marunt
Asezonati cu sare si piper dupa gust si turnati apoi peste
ingredientele calite vinul alb
Adaugati ingredientele intr-un bol in momentul cand s-au calit si
au prins o culoare frumoasa aurie
Puneti pastele fierte stropite cu 3 linguri de ulei de masline in bol
peste ceapa si prazul calite
Adaugati busuiocul tocat marunt, mararul, parmezan ras, emmentaler
ras, parmesan ras si cascaval afumat ras pe deasupra
Adaugati smanatana de gatit peste toate cele de mai sus si cele 2
oua si apoi amestecati usor toate ingredientele
Adaugati compozitia de paste din vasul DuraCeramic si puneti
capacul vasului
Setati aparatul pe modul Low si timpul de gatire 2 ore
Taiati budinca si serviti cu placere.
prazul si ceapa verde tocate marunt
Asezonati cu sare si piper dupa gust si turnati apoi peste
ingredientele calite vinul alb
Adaugati ingredientele intr-un bol in momentul cand s-au calit si
au prins o culoare frumoasa aurie
Puneti pastele fierte stropite cu 3 linguri de ulei de masline in bol
peste ceapa si prazul calite
Adaugati busuiocul tocat marunt, mararul, parmezan ras, emmentaler
ras, parmesan ras si cascaval afumat ras pe deasupra
Adaugati smanatana de gatit peste toate cele de mai sus si cele 2
oua si apoi amestecati usor toate ingredientele
Adaugati compozitia de paste din vasul DuraCeramic si puneti
capacul vasului
Setati aparatul pe modul Low si timpul de gatire 2 ore
Taiati budinca si serviti cu placere.