Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă musaca de vinete cu carne la slow cooker Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Laura's Sweets

Rețetă musaca de vinete cu carne la slow cooker Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Lauras Sweets
Rețetă musaca de vinete cu carne la slow cooker Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Lauras Sweets Rețetă musaca de vinete cu carne la slow cooker Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Lauras Sweets Rețetă musaca de vinete cu carne la slow cooker Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Lauras Sweets

Porții

6

Complexitate

3

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Conținut:
• 600 gr.carne tocată amestec (vită + porc)
• 60 ml ulei
• 1 vânăta mare
• 250 ml sos roșii
• nucșoară
• sare

Sos béchamel:
• 50 gr.unt
• 50 gr.făină
• sare
• nucșoară (după gust)
• 400 ml lapte
• 4 ouă de găină

Descriere

Pentru că zilele acestea se lucrează de acasă și se evită restaurantele și cantinele, alocarea timpului pentru gătit feluri de mâncare sănătoase devine din ce în ce mai importantă. Laura's Sweets ne demonstrează însă, că poate pregăti o musaca de vinete cu carne fără griji, cu ajutorul Slow Cooker-ului 4. DuraCeramic Hinged Lid Sauté de la Crock-Pot. O rețetă delicioasă! 

Mod de preparare

Cum se pregătește sosul béchamel?
  • Într-un vas, se pune la topit untul. Când s-a topit, se adaugă făina și se rumenește bine în untul încins.
  • Se adaugă cate puțin lapte, amestecând continuu, astfel compoziția devine cremoasă și legată.
  • Se adaugă treptat toată cantitatea de lapte și se omogenizează.
  • Se adaugă sare și nucșoara, apoi se lasă să fiarbă până devine un sos legat.
  • Se ia de pe foc și se lasă deoparte la temperat.

Ceilalți pași pentru o reteță delicioasă 
  • Vânata se curăță, se feliază subțire, apoi se presară cu sare și se lasă până își lasă sucul. Se scurg feliile.
  • Vasul slow cookerul-ului Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté se așază pe o plită electrică.
  • Se pune puțin ulei în vas, apoi când s-a încins, se așază feliile de vânată și se prăjesc pe ambele părți.
  • Se scot pe o farfurie și se lasă deoparte la temperat.
  • În vasul aparatului se pune carnea și se rumenește bine, se condimentează cu sare și nucșoară, apoi spre final, se adaugă sucul de roșii și se lasă până scade puțin.
  • Carnea se pune într-un castron.
  • În vasul aparatului, se așază un strat de felii de vânăta, apoi se așază un strat de carne, alt strat cu felii de vânata și apoi restul de carne.
  • În sosul béchamel se încorporează câte un ou, apoi compoziția obținută se toarnă ușor peste cea de carne.
  • Vasul se transferă în aparatul slow cooker Crock-Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté. Se conectează la o sursa de current.
  • Se selectează modul high, se lasă la copt aproximativ 6-7 h până când capătă o crustă frumoasă.
  • Dacă doriți, puteți transfera vasul și la cuptor pentru ca preparatul să deveniă rumen.
Se servește caldă, alături de ardei copți.