Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă drob din ficat de pasăre la Slow cookerul 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté Crock-Pot by Laura's Sweets

Rețetă drob din ficat de pasăre la Slow cookerul 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté Crock-Pot by Lauras Sweets
Rețetă drob din ficat de pasăre la Slow cookerul 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă drob din ficat de pasăre la Slow cookerul 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă drob din ficat de pasăre la Slow cookerul 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté Crock-Pot by Lauras Sweets

Porții

8

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 600 gr.ficat de pasăre
• 2 legături ceapa verde
• 2 legături usturoi verde
• pătrunjel verde
• mărar (opțional)
• leurdă (opțional)
• 1 morcov
• 1 ceapă
• 10 – 12 ouă de găină
• Sare
• Boabe piper
• 20 ml ulei aromatizat
• foi dafin
• 50 gr.smântână
• 1 lipie grâu

Descriere

Pentru că sărbătorile de Paște sosesc cu pași repezi, Laura's Sweets a pregătit această rețetă de drob din ficat de pasăre cu ajutorul Slow cookerului 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté Crock-Pot! Deși rețeta tradițională are la bază carnea de miel, în contextul special în care #stămacasă, orice adaptare este binevenită! Mai ales dacă rezultatul final este la fel de delicios! 

Mod de preparare

  • Ficatul de pasăre se spală, se curate de pielițe, apoi se lasă la scurs.
  • Legumele se curata și se spală.
  • Ficatul se fierbe în apa cu sare, un morcov și ceapa. 
  • Se adaugă foile de dafin și boabele de piper.
  • După ce s-a fiert, se scurge de apa.
  • Se fierb 5-6 ouă de găină. Daca sunt mai mărișoare, se pot folosi doar 5.
  • După fierbere, se lasă la temperat, apoi se curăță de coaja și se taie cubulete.
  • Leurda, ceapa și usturoiul verde se spală și se toacă rondele mărunte.
  • Mărarul și pătrunjelul se toacă mărunt.
  • Ficatul se taie cubulețe.
  • Într-un vas se mixează 5 oua de găină, cu un praf de sare.
  • Se amestecă toate ingredientele într-un vas, se torna puțin ulei aromatizat, apoi se adaugă compoziția de ouă crude. 
  • Se amestecă puțin pentru a se încorpora.
  • Se conectează aparatul slow cooker Crock-Pot 4.5 L DuraCeramic Hinged Lid Sauté la o sursa de curent.
  • În vasul aparatului, se toarnă un strop de ulei aromatizat, se așază lipia.
  • Peste lipie, se toarnă compoziția de drob, presând-o bine cu o spatula. 
  • Se nivelează frumos.
  • Separat, într-o cana, se amestecă smântâna cu un ou și cu un praf de sare. 
  • Compoziția se toarnă ușor peste cea de drob.
  • Se închide capacul aparatului.
  • Se coace pe funcția high, timp de 4 ore.
  • După coacere, se poate transfera vasul în cuptor pentru rumenire.
Poftă Mare!