Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pulpe de pui cu naut, made by Jamila Cuisine

Reteta pulpe de pui cu naut, made by Jamila Cuisine

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpe de pui afumate – 3 buc.
• Naut inmuiat – 500 gr.
• Ceapa – 2 buc. tocata
• Morcovi – 2 buc. taiati rondele
• Rosii – 200 gr.
• Coriandru – 1 legatura
• Ardei gras tocat – 1 buc.
• Rasalhanout – 1 lingurita
• Boia dulce – 1 lingurita
• Curcuma – 1 lingurita
• Usturoi tocat – 3 - 4 catei
• Sare – dupa gust

Mod de preparare

• adaugati ceapa, ardeiul gras, rosiile si morcovii in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, apoi amestecati putin
• adaugati si nautul inmuiat in apa rece si lasat peste noapte, apoi usturoiul, condimentele (boia dulce, curcuma, ras-al-hanout si sare dupa gust), coriandru verde si amestecati din nou
• adaugati deasupra pulpele de pui afumate si putina apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de gatire 4 ore
• dupa terminarea programului de gatire, presarati deasupra putin coriandru proaspat tocat sau patrunjel.

Pofta buna!