Pulpă de rață cu fasole galbenă
Porții
3
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Pulpa de rata – 2 buc. | 
| • Fasole galbena proaspata – 1 kg | 
| • Busuioc proaspat – 7 - 8 frunze | 
| • Bulion calitativ – 4 - 5 linguri | 
| • Ceapa rosie – 2 buc. | 
| • Usturoi – 4 catei | 
| • Apa – 150 ml | 
| • Sare si piper – dupa gust | 
Mod de preparare
            • eliminati excesul de grasime al ratei
• asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul
• introduceti pulpele de rata, ceapa, usturoiul si apa in slow cooker
• setati aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• spalati si curatati fasolea galbena
• amestecati fasolea cu bulionul
• dupa cca 3 ore, adaugati fasolea cu bulion
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati.
 
Pofta buna!
            
            
            
        • asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul
• introduceti pulpele de rata, ceapa, usturoiul si apa in slow cooker
• setati aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• spalati si curatati fasolea galbena
• amestecati fasolea cu bulionul
• dupa cca 3 ore, adaugati fasolea cu bulion
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati.
Pofta buna!
            