Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Pulpă de rață cu fasole galbenă

Pulpă de rață cu fasole galbenă
Pulpă de rață cu fasole galbenă

Porții

3

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de rata – 2 buc.
• Fasole galbena proaspata – 1 kg
• Busuioc proaspat – 7 - 8 frunze
• Bulion calitativ – 4 - 5 linguri
• Ceapa rosie – 2 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Apa – 150 ml
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• eliminati excesul de grasime al ratei
• asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul
• introduceti pulpele de rata, ceapa, usturoiul si apa in slow cooker
• setati aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• spalati si curatati fasolea galbena
• amestecati fasolea cu bulionul
• dupa cca 3 ore, adaugati fasolea cu bulion
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati.

Pofta buna!