Reteta pui marocan cu masline, made by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Pui – 1 buc. |
| • Ceapa – 500 gr. |
| • Masline – 200 gr. |
| • Stafide – 100 gr. |
| • Lamaie murata sau lamaie proaspata – 1/2 buc. |
| • Ulei – 2 - 3 linguri |
| • Patrunjel tocat – 1 legatura |
| • Ghimbir – 1 lingurita |
| • Curcuma – 1 lingura |
| • Coriandru macinat – 1 lingurita |
| • Usturoi – 4 catei maruntiti |
| • Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti pe plita vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si adaugati uleiul
• cat timp se incalzeste uleiul, condimentati puiul cu sare si piper
• adaugati puiul in vasul detasabil si rumeniti-l bine pe ambele parti
• dupa ce s-a rumenit, scoateti-l din vas si adaugati in aceeasi grasime din vas ceapa cu un praf de sare si caliti-o cat sa se inmoaie bine
• adaugati usturoiul si condimentele: curcuma, ghimbir, coriandru macinat si piper
• amestecati compozitia, apoi adaugati cam 300 ml de apa fierbinte, patrunjelul, maslinele verzi, stafidele, lamaia murata si puiul
• transferati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté, puneti capacul si setati modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore.
Pofta buna!
• cat timp se incalzeste uleiul, condimentati puiul cu sare si piper
• adaugati puiul in vasul detasabil si rumeniti-l bine pe ambele parti
• dupa ce s-a rumenit, scoateti-l din vas si adaugati in aceeasi grasime din vas ceapa cu un praf de sare si caliti-o cat sa se inmoaie bine
• adaugati usturoiul si condimentele: curcuma, ghimbir, coriandru macinat si piper
• amestecati compozitia, apoi adaugati cam 300 ml de apa fierbinte, patrunjelul, maslinele verzi, stafidele, lamaia murata si puiul
• transferati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté, puneti capacul si setati modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore.
Pofta buna!
