Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta mancare de mazare, fasole verde si naut

Reteta mancare de mazare, fasole verde si naut
Reteta mancare de mazare, fasole verde si naut

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Fasole verde – 200 gr.
• Mazare – 200 gr.
• Naut fiert – 80 – 100 gr.
• Ardei iute uscat – 1 buc. mica
• Usturoi – 3 - 4 catei
• Ceapa rosie – 2 buc.
• Ulei de masline – 1 lingura
• Zeama de lamaie – 2 linguri
• Pesto de vinete – 2 linguri
• Sos de soia – 3 linguri
• Curcuma – 1 lingurita
• Boia – 1 lingurita
• Sare si piper – dupa gust
• Apa – 150 ml

Mod de preparare

• spalati si curatati fasolea verde (puteti folosi si congelata)
• tocati usturoiul si ceapa marunt
• adaugati fasolea, mazarea, usturoiul, ceapa, boiaua, curcuma si o lingura de sos de soia in Slow Cookerul 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot
• adaugati apa si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore 
• in ultima jumatate de ora adaugati pesto-ul, celelalte 2 linguri de sos de soia, boabele de naut si ardeiul iute uscat
• cu 5 minute inainte de terminarea programului, asezonati cu sare si piper si adaugati uleiul de masline si zeama de lamaie.

Pofta buna!