Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Gulaș de vită by Jamila Cuisine

Gulaș de vită by Jamila Cuisine

Porții

6

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de vita – 1 kg
• Cartofi noi – 1 kg
• Rosii pasate – 300 gr.
• Patrunjel tocat – 1 legatura
• Boia dulce/ iute – 2 linguri
• Ceapa taiata julien – 2 buc.
• Morcovi rondele – 2 buc.
• Foi de dafin – 2 - 3 buc.
• Ardei gras taiat Julien – 1 buc.
• Ardei iute – 1 buc.
• Chimen
• Sare – dupa gust

Mod de preparare

• puneti rosiile pasate in vasul slow cooker-ului, apoi ceapa, morcovii si ardeiul gras
• adaugati ardeiul iute si cartofii noi intregi
• puneti peste legume carnea de vita taiata in bucati destul de mari
• adaugati condimentele: boia, cateva frunze de dafin, chimen si sare pentru gust
• la sfarsit adaugati o cana de apa, iar apoi puneti capacul
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• dupa terminarea programului, presarati patrunjel proaspat peste gulas.

Pofta buna!