Reteta ardei umpluti de post, by Jamila Cuisine
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Suc de rosii – 500 gr. |
| • Ciuperci – 400 gr. tocate marunt |
| • Orez – 150 gr. |
| • Ardei gras – 6 buc. |
| • Ulei – 2 – 3 linguri |
| • Pasta de tomate – 2 linguri |
| • Morcov – 1 buc. taiat cubulete |
| • Ceapa – 2 buc. tocata marunt |
| • Foi de dafin – 3 buc. |
| • Patrunjel – 1 legatura |
| • Marar – 1 legatura |
| • Boia dulce – 1 lingurita |
| • Ierburi aromatice – 1 lingurita |
| • Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, morcovul, ciupercile, sare si piper si se vor gati legumele pentru 5 - 10 minute
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune
• Se pune sucul de rosii in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru
• Se pune capacul si se porneste slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital setandu-se pe treapta ''High'', timp de 4 ore.
Pofta buna!
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune
• Se pune sucul de rosii in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru
• Se pune capacul si se porneste slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital setandu-se pe treapta ''High'', timp de 4 ore.
Pofta buna!
