Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tarta cu branza, made by Carmen Bruma

Reteta tarta cu branza, made by Carmen Bruma
Reteta tarta cu branza, made by Carmen Bruma

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Branza grasa de vaci – 400 gr.
• Smantana lichida grasa – 200 ml
• Stafide – 100 gr.
• Esenta de vanilie – 1 lingura
• Esenta de rom – 1 lingurita
• Oua – 4 buc.
• Coaja rasa de lamaie – 1 lingurita
• Fresh de lamaie – 1 lingura
• Sirop de agave – 3 linguri
• Faina fara gluten – 100 gr.
• Praf de copt cu sofran – 1 lingurita
• Dulceata de capsune cu indulcitori – pentru servire
• Fulgi de migdale – pentru decor

Mod de preparare

• mixeaza albusurile cu un praf de sare si o lingura de fresh de lamaie pana obtii o spuma care nu cade atunci cand tii castronul cu susul in jos
• amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele, esentele si coaja rasa de lamaie
• adauga siropul de agave 
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de tarta
• seteaza pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste tarta
• rasuceste din cand in cand oala pentru a preveni sa se rumeneasca mai mult intr-o parte
• cand este gata, scoate cu grija tarta ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra dulceata de capsune si decoreaza cu fulgi de migdale. 


Pofta buna!