Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tarta cu branza, fara aluat

Reteta tarta cu branza, fara aluat
Reteta tarta cu branza, fara aluat

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Branza grasa de vaci - 400 gr.
• Smantana lichida grasa - 200 ml
• Stafide inmuiate in 2 linguri esenta de vanilie - 100 gr.
• Oua - 4 buc.
• Coaja rasa de lamaie - 1 lingurita
• Zahar - 100 gr.
• Faina - 100 gr.
• Praf de copt cu sofran - 1 lingurita
• Gem de zmeura - 6 linguri
• Ciocolata alba rasa - pentru decor

Mod de preparare

• mixeaza albusurile cu zaharul pana obtii o bezea tare
• amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele si coaja rasa de lamaie
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de pasca
• seteaza pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste pasca
• cand este gata, scoate cu grija pasca ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra gemul de zmeura si decoreaza cu ciocolata rasa.

Savureaza cu placere!