Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă sorbet de zmeură pregătit la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Laura's Sweets

Rețetă sorbet de zmeură pregătit la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets
Rețetă sorbet de zmeură pregătit la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets Rețetă sorbet de zmeură pregătit la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets Rețetă sorbet de zmeură pregătit la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets Rețetă sorbet de zmeură pregătit la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets Rețetă sorbet de zmeură pregătit la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• 400 gr.zmeură de pădure
• 1 lg zahăr tos
• 100 ml apă
• 1 lămâie
• 500 gr.zahăr alb, tos
• 1 lgță zahăr pudră

Opțional:
• mentă

Descriere

Este pur și simplu incredibil acest desert! Este natural și are o textură fină, iar de gust nici nu mai vorbim. Laura's Sweets ne-a impresionat cu această rețetă ușoară de sorbet de zmeură, pregătit la slow cooker-ul Crock Pot 4.7L Digital!

Mod de preparare

Pasul 1. Spală zmeura sub jet de apă rece și pune-o într-un vas. Adaugă o lingură de zahăr, 2-3 felii de lămâie și puțină apă.

Pasul 2. Transferă compoziția pe foc, pasează zmeura cu presa și fierbe timp de 5-7 minute, apoi strecoară printr-o sită fină.

Pasul 3. Toarnă 200ml din sucul de zmeură și 500gr zahăr alb în vasul slow cookerului Crock-Pot de 4.7L și amestecă până la omogenizare.

Pasul 4. Acoperă vasul cu capacul și selectează modul LOW, timp de 3 ore.

Pasul 5. Cu 15 minute înainte să expire timpul de gătire, ia capacul și înlătură spuma formată.

Pasul 6. Compoziția rămasă va fi una închegată, cu o textură similară cu mierea.

Pasul 7. Transferă compoziția, după terminarea timpului de gătire, într-un vas termorezistent și lasă la temperat, dupa care spumează manual cu ajutorul unui sucitor mic sau cu ajutorul mixerului.

Pasul 8. Pe măsură ce spumezi, textura va deveni mai densă, în timp ce culoarea se va deschide.

Pasul 9. Toarnă compoziția în două borcănașe curate, din sticlă. Presară puțin zahăr pudră, apoi acoperă și sigilează bine.