Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Serbet de zmeura pregatit la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Laura's Sweets

Serbet de zmeura pregatit la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets
Serbet de zmeura pregatit la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets Serbet de zmeura pregatit la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets Serbet de zmeura pregatit la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets Serbet de zmeura pregatit la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets Serbet de zmeura pregatit la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by Lauras Sweets

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• 400 gr.zmeura de padure
• 1 lg zahar tos
• 100 ml apa
• 1 lamaie
• 500 gr.zahar alb, tos
• 1 lgta zahar pudra

optional: menta

Descriere

Este pur si simplu incredibil acest desert! Este natural si are o textura fina, iar de gust nici nu mai vorbim. Laura's Sweets ne-a impresionat cu aceasta reteta usoara de serbet de zmeura pregatit la slow cookerul Crock Pot 4.7L Digital!

Mod de preparare

  • Spala zmeura sub jet de apa rece si pune-o intr-un vas. Adauga o lingura de zahar, 2-3 felii de lamaie si putina apa
  • Transfera compozitia pe foc, paseaza zmeura cu presa si se fierbe timp de 5-7 minute, apoi se strecoara printr-o sita fina
  • Toarna 200ml din sucul de zmeura si 500gr zahar alb in vasul slow cookerului Crock Pot 4.7L Digital si amesteca pana la omogenizare
  • Acopera vasul cu capacul si selecteaza modul LOW timp de 3 ore
  • Cu 15 minute inainte sa expire timpul de gatire, ia capacul si inlatura spuma formata
  • Compozitia ramasa va fi una inchegata, cu o textura similara cu mierea
  • Transfera compozitia dupa terminarea timpului de gatire intr-un vas termorezistent si se lasa la temperat, dupa care se spumeaza manual cu ajutorul unui sucitor mic sau cu ajutorul mixerului
  • Pe masura ce se spumeaza, textura va deveni mai densa, in timp ce culoarea se va deschide. 
  • Toarna compozitia in doua borcanase curate, din sticla. Presara putin zahar pudra, apoi acopera si sigileaza bine

Pofta buna!