Reteta Prajitura Banana Bread
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 3 banane coapte |
| • 2 oua mici |
| • 80 g zahar pudra |
| • 70 g unt topit |
| • 20 g ulei de cocos |
| • 1 lingurita vanilie |
| • 1 lingurita scortisoara |
| • 50 g nuca maruntita |
| • 50 g pepite de ciocolata |
| • 225 g faina |
| • 1 lingurita praf de copt |
| • ½ lingurita bicarbonat |
Descriere
O prajitura foarte aromata, cu nuca, ciocolata si banane care se face atat de usor la slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital. Alaturi de o cana cu cafea iti face dimineata mai buna!
Mod de preparare
- Paseaza bananele cu o furculita intr-un castron.
- Adauga ouale si amesteca cu un tel.
- Pune apoi zaharul pudra, untul topit si uleiul de cocos.
- Amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara si adauga putin cate putin in compozitia de mai sus.
- Adauga si vanilia si incorporeaza bine.
- La final pune nuca si ciocolata si amesteca usor.
- Rastoarna compozitia in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, pe o hartie de copt.
- Pune capacul si seteaza modul High pentru 2 ore.
- La final, scoate prajitura pe un grilaj si las-o la racit, apoi o poti felia.
