Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pandispan cu caise confiate

Reteta pandispan cu caise confiate
Reteta pandispan cu caise confiate

Porții

8

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Oua – 10 buc. (la temperatura camerei)
• Zahar – 10 linguri
• Ulei – 10 linguri
• Faina – 10 linguri
• Esenta de vanilie – (1 lingurita) sau ½ pastaie de vanilie
• Ciocolata calda – 1 pliculet (sau 1 lingura de cacao)
• Caise confiate – 100 gr.

Mod de preparare

• separati albusurile de galbenusuri
• bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati cele 10 linguri de ulei
• intr-un bol separat bateti galbenusurile impreuna cu pastaia de vanilie, apoi adaugati compozitia peste albusuri
• omogenizati bine si la final adaugati faina, impaturind de jos in sus
• taiati caisele confiate in bucati mai mici si adaugati-le in compozitie
• tapetati cu faina vasul in care se va adauga aproape toata compozitia
• pastrati 2 linguri de compozitie pe care le amestecati cu ciocolata calda, pentru a-i da forma din interior si de deasupra
• cu ajutorul unei linguri faceti o miscare circulara scurta, de jos in sus, si continuati pentru a da un aspect placut 
• introduceti in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pentru 3 ore pe modul de temperatura ''Low"
• faceti testul cu scobitoarea, pentru a verifica daca pandispanul este copt in interior.

Pofta buna!