Reteta dulceata de piersici
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Piersici (nu foarte coapte) – 2 kg |
| • Zahar gelifiant – 600 gr. |
| • Zeama de lamaie – 3 linguri |
| • Scortisoara batoane – 2 buc. |
| • Cardamom boabe – 4 - 5 buc. |
| • Gellfix – 1 plic si ½ |
Mod de preparare
• taiati piersicile cuburi si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• peste acestea adaugati zeama de lamaie, zaharul gelifiant, gellfix-ul, boabele de cardamom si batoanele de scortisoara
• amestecati bine
• porniti slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• turnati apoi compozitia in borcane sterilizate, lasati sa se raceasca si apoi puneti capacul – le puteti pastra vreme indelungata in frigider.
Pofta buna!
• peste acestea adaugati zeama de lamaie, zaharul gelifiant, gellfix-ul, boabele de cardamom si batoanele de scortisoara
• amestecati bine
• porniti slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• turnati apoi compozitia in borcane sterilizate, lasati sa se raceasca si apoi puneti capacul – le puteti pastra vreme indelungata in frigider.
Pofta buna!
