Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cheesecake cu ciocolata

Reteta cheesecake cu ciocolata
Reteta cheesecake cu ciocolata

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Biscuiti - 200 gr.
• Unt topit - 80 gr.
• Crema de branza - 600 gr.
• Oua - 2 buc.
• Zahar - 100 gr.
• Coaja rasa de la o lamaie
• Vanilie - 1 lingurita
• Ciocolata neagra - 50 gr.

Mod de preparare

• maruntiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit
• puneti o foaie de copt in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului
• amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ciocolata rasa, omogenizand bine compozitia
• turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore
• scoateti vasul de ceramica din Crock-Pot si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati.

Pofta buna!