Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cheesecake cu chia si merisoare

Reteta cheesecake cu chia si merisoare
Reteta cheesecake cu chia si merisoare

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Biscuiti – 200 gr.
• Unt la temperatura camerei – 90 gr.
• Crema de branza “Philadelphia” – 600 gr.
• Oua – 2 buc.
• Zahar brun – 100 gr.
• Coaja rasa de la o portocala
• Vanilie – 1 lingurita
• Merisoare deshidratate – 3 linguri
• Seminte de chia – 2 linguri
• Scortisoara macinata – 2 lingurite
• Ghimbir macinat – ½ lingurita
• Cardamon macinat – ½ lingurita

Mod de preparare

• maruntiti biscuitii si amestecati-i cu scortisoara, cardamonul si ghimbirul macinat
• amesteca apoi aceasta compozitie cu untul la temperatura camerei
• puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L Digital si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului
• amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de portocala, vanilia, semintele de chia si merisoarele, omogenizand bine compozitia
• turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' pentru 3 ore
• scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati.

Pofta buna!