Rețetă tocăniță de cartofi cu carne de vită și năut la multicooker Crock-Pot Turbo Express by Andra Udrea

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 gr.carne de vită |
• 3-4 cartofi |
• 1 ceapă |
• 1 morcov |
• 1 ardei |
• 1/2 dovlecel (opțional) |
• 1-2 conserve de năut |
• 1 cățel de usturoi |
• 500 ml sos de roșii |
• sare |
• piper |
• boia |
• foi de dafin |
Descriere
Iată cât de rapid pui în aplicare o rețetă de tocăniță de cartofi cu carne și te bucuri de un preparat delicios!
Mod de preparare
Pasul 1. Călește carnea tăiată bucățele într-o lingură de ulei de măsline, folosind funcția Brown/Saute a multicooker-ului.
Pasul 2. Adaugă ulterior legumele tăiate cubulețe, năutul, sosul de roșii, condimentele și apa (dar nu foarte multă, nu scade la fel ca pe aragaz).
Pasul 3. Setează funcția Meat/Poultry, apoi funcția Turbo, care reduce mult timpul de gătire, pe 20 de minute.
Pasul 4. După ce programul s-a terminat, adaugă verdeață.
Pasul 2. Adaugă ulterior legumele tăiate cubulețe, năutul, sosul de roșii, condimentele și apa (dar nu foarte multă, nu scade la fel ca pe aragaz).
Pasul 3. Setează funcția Meat/Poultry, apoi funcția Turbo, care reduce mult timpul de gătire, pe 20 de minute.
Pasul 4. După ce programul s-a terminat, adaugă verdeață.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei