Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cotlet de porc cu sos de ciuperci

Reteta cotlet de porc cu sos de ciuperci
Reteta cotlet de porc cu sos de ciuperci

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 3 cotlete de porc
• 4 ciuperci brune
• 1 lingura paste de tomate
• 3 linguri ulei
• 2 catei de usturoi
• 80 ml smantana de gatit
• 2 lingurite amidon
• sare si piper
• o crenguta de cimbru
• putin busuioc si oregano urcate
• 300 ml apa

Descriere


 Pune uleiul in vasul DuraCeramic de la slow-cooker Crock-Pot si pune-l pe plita/foc sa se incinga. Pune cotletele de porc si prajeste-le usor pe ambele parti. Adauga usturoiul taiat marunt si cimbrul.Dupa ce s-au rumenit usor pe amandoua partile, ia vasul de pe foc si pune ciupercile mixate bine la un robot de bucatarie, pasta de tomate, sare, piper si oregano si busuioc uscat. Adauga apa si pune vasul in aparat si seteaza modul High pentru 3 ore si jumatate.Dupa 3 ore, amesteca smantana lichida cu amidonul si putin sos din vas si apoi rastoarna-l peste carne. Amesteca putin si mai lasa sa fiarba 30 de minute, pana ce sosul se ingroasa putin.La final mai condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Serveste cotletele de porc cu sosul de ciuperci, alaturi de medalioane de cartofi cu broccoli sau un piure simplu de cartofi.


 











































 

Mod de preparare