Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rasol de vită by chef Adrian Hădean

Rasol de vită by chef Adrian Hădean
Rasol de vită by chef Adrian Hădean

Porții

6

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

10h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Rasol de vita – 1 buc.
• Vin spumant – 300 ml
• Vin de Bordeaux – 200 ml
• Sos de stridii – 3 linguri
• Usturoi – 3 catei
• Cepe mici – 3 buc. taiate sferturi
• Sare, piper, fulgi de ardei uscat si afumat – dupa gust
• Oregano tanar – cateva ramurele

Mod de preparare

• introduceti rasolul de vita in slow cooker, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
• adaugati sare, piper, fulgi de ardei uscat si afumat, trei linguri de sos de stridii, cateva ramurele de oregano tanar, trei catei de usturoi, trei cepe mici taiate in sferturi
• setati slow cooker pe modul de gatire ''Low'' si lasati la gatit pentru 10 ore
• cand s-a incheiat timpul de gatit, lasati oala sa se raceasca si puneti-o in frigider pana a doua zi; grasimea se va ridica la suprafata si se va solidifica; sub ea carnea captiva in jeleul de vin, va fi foarte gustoasa, foarte aromata
• indepartati grasimea si scoateti-o din oala: o parte din carne si o parte din jeleu (se pastreaza bine asa la rece 3 - 4 zile); puneti-le apoi intr-o tigaie, pe foc mic
• se poate consuma cu cartofi fierti, sfecla fiarta in aburi si cu zeama rezultata din topirea jeleului.

Pofta buna!