Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Pulpa de vita cu fasole verde pastai

Pulpa de vita cu fasole verde pastai
Pulpa de vita cu fasole verde pastai

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

8h

Temperatură

low

Calorii

580

Ingrediente

• Pulpa de vita – cca 2 kg
• Mustar boabe – 1 lingura
• Ulei de masline (turte) – 3 linguri
• Cimbru – 1/2 lingurita
• Rozmarin macinat – 1/2 lingurita
• Boia dulce – 1/2 lingurita
• Usturoi – 4 catei
• Usturoi granulat – 1/2 lingurita
• Vin rosu – 40 ml
• Apa – 200 ml
• Fasole verde pastai – cca 600 gr.
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• fasonati si crestati carnea de vita din cm in cm
• ungeti-o cu ulei de masline
• intr-un bol amestecati toate condimentele (mustarul boabe, cimbrul, boiaua, rozmarinul, usturoiul granulat, sarea si piperul) si condimentati bine carnea de vita
• in fiecare crestatura introduceti ½ catel de usturoi
• introduceti carnea de vita in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de temperatura ''Low" pentru 8 - 9 ore (in functie de dimensiunea sa)
• puneti in acesta vinul si apa
• curatati pastaile de fasole
• cu jumatate de ora inainte de a scoate carnea de vita, adaugati si fasolea pastai si puneti inapoi capacul
• optional puteti scoate fasolea pastai intr-un bol cu gheata, pentru a-i pastra culoarea verde vie si s-o caliti in tigaie pentru 2 minute, cu putin unt si un catel de usturoi
• tot optional, daca vreti sa ingrosati sosul din slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, adaugati 1 lingurita de amidon pentru 150 ml de sos si procesati termic intr-o tigaie la foc mediu, pana cand se ingroasa.

Pofta buna!