Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Osso Buco la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro

Osso Buco la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro
Osso Buco la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro Osso Buco la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro Osso Buco la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro Osso Buco la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro Osso Buco la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital by dulciurifeldefel.ro

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• 2 bucati rasol de vitel
• 2 cepe
• 2 catei usturoi
• 1 morcov
• 1 bucata de telina
• ½ ardei kapia
• 2-3 linguri faina
• 1 pahar de vin alb
• 400 g rosii in suc propriu
• sare si piper
• cimbru
• 3-4 catei usturoi
• putina coaja de lamaie rasa
• patrunjel verde tocat

Descriere

Provocarea Crock-Pot continua si de data aceasta ne aduce o reteta delicioasa de osso buco by dulciurifeldefel.ro

Mod de preparare

  • Curata legumele si toaca-le cubulete. Sterge cu un servetel de hartie feliile de rasol si tavaleste-le prin faina
  • Incinge putin ulei intr-o tigaie si prajeste la foc iute feliile de rasol infainate
  • Pune toate legumele crude in vasul slow cookerului Crock-Pot 4.7L Digital si adauga deasupra lor feliile de rasol, rosiile din conserva, putin cimbru uscat, sare si piper
  • Toarna deasupra vinul si apa daca este necesar, pentru ca feliile de carne sa fie acoperite
  • Pune capacul si seteaza aparatul pe temperatura LOW si timpul de gatire de 6 ore. Daca doresti sa termini mancarea mai repede, seteaza slow cookerul pe 4 ore si temperatura HIGH
Pofta buna!